Accem es una ONG que trabaja con personas refugiadas, migrantes y en situación o riesgo de exclusi...
Idioma
Cercador
ACCEM
  • Web
  • Imágenes
  • Noticias
  • Vídeos
  • Coneix-nos

Gestió de qualitat


Accem obté certificats de qualitat pels seus sistemes de Gestió de Qualitat

 

SGS Ibérica S.A. certifica de forma satisfactòria la qualitat dels Serveis d’Accem.

 

D’acord amb la norma UNE-EN ISO 9001:2008 de Gestión de Calidad s’han certificat de forma satisfactòria els Centros y Servicios d’Accem a Andalucía, Asturias, Castilla y León, Castilla-La Mancha, Catalunya, Ceuta, Comunidad de Madrid, Comunitat Valenciana, Galicia, Melilla y Región de Murcia, així com les oficines centrals de la nostra entitat.

 

Aquesta certificació significa un actiu valuós que demostra els nostres èxits i el compromís constant amb la nostra missió: proporcionar atenció i acollida a les persones refugiades i migrants a nivell global, promovent la inserció i la igualtat de drets i deures de totes les persones sigui quin sigui el seu origen, sexe, raça, religió o grup social.

 

A més, ens permet fer un seguiment exhaustiu i profund per poder millorar constantment el servei de gestió integral d’ajuda als refugiats i immigrants, en totes les fases involucrades. 

 

Per a nosaltres constitueix un element diferenciador dins del Tercer Sector, millorant la imatge dels serveis oferts i generant confiança entre els nostres clients i usuaris.

 

Certificat de qualitat d'Accem 2014-15 >>

 

Política de qualitat 2013 >> 

Logotipo System Certification ISO 9001


  

Ministerio de Empleo y Seguridad Social                              Fondo Social Europeo